søndag den 16. december 2012

Anwar al-Awlaki blev myrdet


Hvem er egentlig terrorist?
 
Anwar al-Awlaki
 
Af Bjørn Holmskjold
 
 
Det er enhver, som amerikanerne kalder for terrorist. Således bliver mange muslimer, herunder også tilfældige civile muslimer, dræbt under foregiven af, at de har en relation til al-Qaida. Hvad denne relation rent faktisk har bestået i forbliver svævende, af hensyn til efterforskningen, landets sikkerhed og en masse anden hemmelighedskræmmeri. Da ingen får noget at vide, så må man jo tro på det, som amerikanerne siger og tror.
 
Det man ved om amerikanerne er, om man lige ser bort fra de påståede ganske få civile muslimske ofrer, at det kun er terrorister, der dræbes. Påfaldende nok er en meget stor del af de dræbte muslimer ledende, betydningsfulde eller væsentlige medlemmer af al-Qaida. Det enorme antal betydningsfulde ledere af al-Qaida, som løbende dræbes, modsiger alle undersøgelser, der påviser, at al-Qaida i dag kun er en skygge af sig selv. Hvor de mange dræbte al-Qaida ledere derimod må være påvisende, at al-Qaida er i voldsom vækst.
 
Til glæde for hvem?
 
For efterretningstjenesterne naturligvis på den ene side, og den udenrigspolitisk dagsorden på den anden.
 
Der bruges enorme pengeressourcer på sikkerhed og beskyttelse mod terror rundt om i verden i almindelighed, og i USA i særdeleshed. Rigtig mange mennesker er ansat indenfor beskyttelsesindustrien. De lever for langt størstedelen af terrortruslen. Hvorfor det for beskyttelsesindustrien er vigtigt, at terroren forbliver at være en nærværende trussel. Det handler nemlig om profit og arbejdspladser.
 
For beskyttelsesindustrien er det derfor vigtigt, at oplevelsen af en truende terror konstant er noget meget nærværende for borgerne. Det gøres bedst ved at vedligeholde frygten. Lidt mediedækning af, at Politiets Efterretningstjeneste, CIA eller anden efterretningstjenestes endnu engang har oprullet en mulig terrorcelle. Der senere måske blot viser sig at være nogle somalier, der har tabt mel på et fortov, er tilstrækkeligt. Efterretningstjenesten har igen vist sit værd. Og politikerne er ved at falde over hinanden i lutter beundring over indsatsen. Og er det ikke nok, så kan et par agenter i rollen som muslimer, jo nemt finde et par mindre begavede muslimer, som så gejles op med islamistisk had mod Vesten. Hvorefter de forsynes med våben, noget der skal ligne bomber og en plan over forskellige terrormål. For så på dagen at blive afsløret af de samme hemmelige agenter. Lige før aktionen skulle være løbet af staben.
 
Hvor svært kan det være?
 
Befolkningerne og politikerne rundt om i verden er på den måde billigt til salg for deres egne penge. De har ikke en kinamands chance for at vide, hvad der er sandt eller falsk. I dag, 11 år efter World Trade Center, kan man godt gå ud fra, at det meste er falsk. Den fysiske terrortrussel mod Danmark er i dag minimal. Muslimerne har andre kampe at kæmpe. Nemlig, og som altid, deres helt egne. Hvorfor Vesten blot skal lade muslimerne i fred. Den terror, som i virkeligheden er en modstandskamp mod den vestlige verdens evindelige indblanding i muslimske forhold, er en sandhed, som amerikanerne så vender på hovedet, ved netop at kalde frihedskampen for terror. En terror, som amerikanerne, mere end nogen, selv har skabt, som konsekvens af deres velkendte storhedsvanvid.
 
Abdulrahman al-Awlaki

 
Anwar al-Awlaki, og måske også hans søn på 16 år, blev dræbt på den konto. For han talte imod den vestlige verdens selvforståelse. En selvforståelse, som ingen i denne verden vil kunne forsvare fagligt eller sagligt. Og da man ikke kan forsvare sig fagligt og sagligt, blev Anwar al-Awlaki i stedet udråbt til at være en de farligste terrorleder for al-Qaida. Hvad han aldrig har været. Han var blot en begavet muslimsk mand, der med sit amerikansk statsborgerskab, havde indsigt i den vestlige verden. Hvorfor han vidste, hvad han talte om.
 
Det kan nemlig fagligt påvises, at den vestlige verdens indretning og adfærd er en trussel mod hele verden. Hvorfor den vestlige verden skal bekæmpes, hvis menneskeheden skal overleve.
 

Hvem i den hele verden kan modargumentere dette,

uden brug af droner?

 
___________________________________


Link:
Morten Storm taler sandt. For han evner ikke løgnen
http://politiken.dk/debat/laeserbreve/ECE1840116/morten-storm-taler-sandt-for-han-evner-ikke-loegnen/
.
Al Awlaki father speaks
http://www.youtube.com/watch?v=o4UeW7C9Ydg
Inside Story – The death of Anwar al-Awlaki
http://www.youtube.com/watch?v=5PDxnTXWIsk
NEVER EVER TRUST THE LEADERS OF THE KUFFAR – Anwar Al-Awlaaki (rahimahullah)
http://www.youtube.com/watch?v=JE2qSlfitd4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar