søndag den 16. december 2012

Morten Storm taler sandt. For han evner ikke løgnen


 


Det vigtigste for Morten er og var at være kendt for noget. I denne forbindelse af Præsident Obama. Som den vigtige person han følte, han var i forbindelse med mordet på Anwar al-Awlaki. I samtale med CIA-manden ”Michael”, bliver Morten Storm da også bestyrket i, at vigtige personer, herunder også Obama, kendte til Mortens bedrifter. Hvilket glædede Morten meget.

Når man lytter til Mortens hemmelige optagelser igennem, lytter man til et udpræget infantilt menneske, Med en virkelighedssans alderssvarende et præpubertetsbarn. Der gerne spiller rollen som rocker, islamist eller som agent, for blot derved at være noget. Morten er i sig selv intet. Hvorfor han er et nemt offer for manipulation. Han skal blot roses til skyerne, og han vil gå gennem ild og vand. Indtil det punkt, hvor han får en fornemmelse af, at han bliver manipuleret med. De mange hemmelige lydoptagelser er et udslag af denne fornemmelse af, at han holdes for nar. Hvad han jo også bliver. Optagelserne blev lavet for at kunne dokumentere, at han rent faktisk var agent. For ikke bare at blive glemt i al stilhed. Hvilket han frygtede. For det tillod hans mindreværd nemlig ikke.

Morten Storm og PET-agentens afslørende samtale:


På optagelserne oplever man Morten, som Morten er. Der er intet iscenesat. Han kæmper med at begribe det som sker, uden tanke for det optages. Hans naivitet udnyttes groft, og i øvrigt ikke særlig elegant. Hvilket gør ham mistænksom og vagtsom overfor PET, CIA og amerikanerne som helhed.

Så der er ingen grund til ikke at tro, at Morten ikke taler fra hjertet. Han er slet ikke så begavet, at han evner at manipulere nogen anden virkelighed frem, end den, der befinder sig i hans egne lille psykotiske virkelighed.

Morten kendte Anwar al-Awlaki som ven, før PET kendte til Morten Storm. Morten nævner overfor CIA-agenten “Michael” på Hotel Marienlyst 7. oktober 2011, at han var begyndt at opleve, at hans ven, Anwar al-Awlaki, havde en ond side. Jeg har en stærk fornemmelse af, at den oplevelse hos Morten er blevet plantet i hans sind, af PET.

Anwar al-Awlaki har ikke hele, men stor dele personlighedslighedspunkter til fælles med Morten Storm. Det var derfor de blev venner. Morten har psykisk ikke så stort et overskud af medfølelse for sine omgivelser, at han går op i andet ondt, end det, der rammer ham selv. Morten evner ikke et dybere venskab med nogen. Hvorfor det psykiske fællesskab med Anwar al-Awlaki let kunne manipuleres til sin egen modsætning.

Morten Storm er på den måde et hjælpeløst menneske, der er blevet manipuleret med i en højere sags tjeneste. Som efter alt at dømme har meget lidt med Danmarks sikkerhed at gøre. Anwar al-Awlaki var ikke en trussel mod Danmark. Han havde bare et andet politisk standpunkt. Hvor han så den vestlige verden som en trussel. Han angreb demokratiet med sine udtalelser. Hvilket jeg selv gør tit og ofte. Men da jeg ikke er muslim, da har jeg formentlig ikke en drone hængende over hovedet.

Avisen.dk (9. okt. 2012) Ifølge PET var interessen for Awlaki udelukkende rettet mod at “afdække konkrete terrortrusler mod Danmark eller danske interesser i udlandet, herunder eventuel kontakt mellem al-Awlaki og terrorrelaterede personer, grupper eller netværk i Danmark.”

Men Morten Storm afviser PET’s forklaring, og siger til Jyllands-Posten, at målet var at dræbe terroristen.

- Jeg har ikke givet oplysninger til PET om, hvad Awlaki måtte have af planer mod Danmark og lignende. Det var ikke det, missionen handlede om, siger Morten Storm med henvisning til, at han, PET og CIA samarbejdede om at spore Awlaki.

 

Således tyder meget på, at PET er meddelagtig i mordet på Anwar al-Awlaki.

I Politikens søndagsudgave (14.10.12) kommenterer han (Chefen for PET, Jakob Scharf) dog i forbindelse med en portrætartikel blandt andet de lydoptagelser, som Jyllands-Posten har offentliggjort.

- Hvis vi et kort øjeblik lægger til grund, at de optagelser er rigtige, så er der i det, jeg har set og lyttet til, i og for sig ikke noget, jeg synes er problematisk overhovedet, siger Scharf.

Nogle juridiske professorer har dog været i stand til at se store problemer i PET’s optræden, hvis det er korrekt, at PET indirekte har været involveret i jagten på terroristen Anwar al-Awlaki.
- Ingen dansk myndighed har beføjelse til at planlægge eller deltage i overlagte drab, har professor Jens Elo Rytter sagt.




Må jeg i øvrigt henvise til følgende kronik:
Agentliv for begyndere
AF Mikael Busch, lektor, forfatter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar