mandag den 17. december 2012

Påstand: Psykiske sygdomme smitter ikke
 
Spørgsmål: Hvorfor skal psykologerne så have supervision?
 Svar: For ikke at blive psykisk syge
 

Det er tankevækkende, hvor lidt psykologerne forstår psykologien

Naturligvis smitter det psykisk afvigende fra det natur-normale ikke som en forkølelse. Men det gør den derimod via det sociale arv. Hvorfor hver anden familie i Danmark i dag er berørt af psykiske problemer. Det tal vil stige og stige på grund af den sociale arv. Disse familier har selv psykiske problemer. For den sociale arv er jo netop opformerende det psykisk syge fra slægtled til slægtled.

Hvor svært kan det så være at forstå, at der bliver flere og flere mennesker med psykiske problemer?

Af Bjørn Holmskjold

Årsagen skyldes naturligvis, at den psykologiske forståelse overvejende startede med, at de psykisk afvigende selv konstaterer, at de var afvigende fra den eksisterende normalitet. Derfor er psykologien målrettet at forstå det psykisk afvigende og helbredelsen af dette. Og ikke hvorfor, mennesket er den eneste art på denne jord, der er opformerende det psykisk syge.

Det tænker psykologerne ikke på, da de, modsat biologerne, jo ikke forholder sig til naturligheden i tingene. Men kun til det afvigende. Hvor biologerne på deres side ikke forstår det psykisk afvigende, da det jo ikke findes i naturen.

For at forstå mennesket i sin helhed, skal menneskets psykologi forstås freudiansk-darwinistisk. Hvor biologien og psykologien skal sammentænkes til een sammenhængende forståelse. For derved opnår man en helhedsforståelse af hele lovsystemet, som mennesket er underlagt fra naturens side.

Jeg er Freudiansk-darwinist. Alt jeg skriver, er i overensstemmelse med den freudiansk-darwinistiske helhedsforståelse af mennesket. Det vil sige, at alt jeg skriver bygger på en gennemført forståelse af naturens psykologiske og biologiske love. Hvorfor alt jeg skriver er påviselige sandheder.

Men de er, som Al Gore gjorde gældende i forhold til klimaændringerne, ubekvemme sandheder. Som befolkningerne gerne så var ikke eksisterende. Hvorfor helhedsforståelsen mødes med tavshed fra hele videnskaben. Der helt har glemt, at også mennesket er underlagt naturens love.

Hvor pinligt er det ikke for alle disse meget højtuddannede mennesker?

Således er det en sandhed, at psykologerne med den eksisterende forståelse at psykologien, er en trussel mod den menneskelige naturlighed. Da de ser det som en målsætning, at holde det psykisk syge i live. Hvilket er i modstrid med de evolutionære love. Der påbyder det psykisk syge udryddet. Da det jo ellers vil blive en trussel mod artens overlevelse. Hvor ubekvem denne sandhed måtte opleves er uden betydning.

For det er en ufravigelig sandhed!

Man skal huske på, at det psykologiske lovsystem er en konsekvens af evolutionen. Hvorfor psykologien er rummende de evolutionære lovmæssigheder. Psykologiens natur er derfor også indeholdende en udryddelsesmekanisme i forhold til det psykisk syge. Nemlig den, som i folkemunde kaldes for den negative sociale arv.

Den sociale arv er en medarvet psykisk mekanisme, der er meget ældre end menneskeheden. Dens funktion er kort fortalt at overføre artens naturlighed til den næste generation. Derved er den positiv. Den negative sociale arv bliver negativ, når opvækstmiljøet er afvigende fra det naturlige. Det sker ikke i naturen. For her udryddes det afvigende. Hvorfor dyrene ikke er opformerende det psykisk syge. Men det sker i menneskenes verden, hvor man tillader det psykisk afvigende at overleve, som var det en normalitet.

Der er her den sociale arv bliver negativ. For den skelner ikke mellem, hvad der er psykisk normal og psykisk afvigende fra det natur-normale. Den sender blot det psykisk syge videre til næste generation. Der igen sender det afvigende videre og videre op gennem slægterne.

Der er derfor ikke overraskende, at der bliver flere og flere mennesker med psykiske problemer. Det er derimod helt forudsigeligt.

På samme måde er det helt forudsigeligt, at når mange nok i et samfund har samme psykiske skader, da bliver det oplevet som en normalitet. Danskerne er i dag overvejende narcissistisk personlighedsforstyrrede. Hvorfor det ikke er påfaldende for nogen at være alvorligt personlighedsforstyrret. Det vil derimod være påfaldende for de mange, dersom man ikke er narcissistisk personlighedsforstyrret.

På den måde har den negative sociale arv vendt normaliteten på hovedet med det sigtet, at gøre det psykisk syge så sygt, at det udrydder sig selv.

Det er selvsagt en ubekvem sandhed for alle, da det psykisk syge nu er så udbredt i den vestlige verden, at det er for sent at standse afviklingen med viljens kraft. For de mange vil jo fortsat værende oplevende sig selv som de, der er de normale. For de vil ikke evne at forstå det natur-normale i tingene. Da de ikke længere ved hvad det er. Hvorfor børnene er prisgivet forældre, der ikke ejer skyggen af en forældreevne. I en verden, hvor psykologerne ikke forstår psykologien.

Så sandheden er den ufravigelige, at vi psykologisk er ved at begå selvmord i lutter uforstand. En uforstand der skyldes, at mennesket ikke vil kendes ved en sandhed, hvor påviselig, den end måtte være. Hvis den går imod opvækstmiljøet. Som ethvert barn ubevidst vil indkode sig, som værende det naturlige. Og det uanset hvor unaturligt opvækstmiljøet end måtte være.

Derved er Homo sapiens blevet mere ubegavet, end de primater vi kom af. En primatverden, som ikke tænker over hvad den gør. Men som altid gør det rigtige.

Skal menneskeheden overleve, skal mennesket påtvinge sig selv en lavteknologisk indretning. For så at lade naturens love genskabe naturligheden i tingene.

Gør vi det ikke selv,da vil naturen gøre det for os på en særdeles kontant måde.

Så vi har ikke noget valg. Det har vi aldrig haft. Så enkelt er det!





--------------------------
 
Skrevet som refleksion på en kronik i Politiken 17. dec 2012
 
Psykisk sygdom rammer dobbelt
 

Skribenter bag kronikken:

 
Poul Nyrup Rasmussen, fhv. statsminister, formand for Det Sociale Netværk
Lene Falgaard Eplov, forskningsoverlæge, ph.d., en af hovedkræfterne i ’Inklusion’.
Merete Nordentoft, prof., Psykiatrisk Center København og sammen med Trine Lindahl, direktør i virksomheden Sherpa, og en del af holdet bag ’Inklusion’.
Bettina Post, sidste fire år formand for Dansk Socialrådgiverforening.
Ebbe Henningsen, landsformand, Bedre Psykiatri.
Jan Høgelund, seniorforsker, ph.d. ved SFI: Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Knud Kristensen, landsformand for Sind.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar