onsdag den 19. december 2012

Det må være det minimumskrav for al kritik
 
af anderledes tænkende, at man kan forsvare sin egen tænkning. Kan man ikke det, så er man ligeså ekstremt tænkende, som de, man anklager for at være ekstremister.

Med Politikens Leder gøres den vestlige selvforståelse sig til dommer overfor den muslimske selvforståelse. I tillid til, at man i den vestlige verden har forstået noget af det hele.

Det er jo så lige netop det man ikke har!

Af Bjørn Holmskjold

 

Demokratier er derfor, og i den grad, “til forhandling”. Dén har aldrig forstået konsekvenserne af demokratiet, der mener demokratiet kan forsvares. Det er således yderliggående ekstremistisk at fremhæve et system, der helt påviseligt er nedbrydende den menneskelige naturlighed. Der, som konsekvens af de psykologiske lovmæssigheder, vil gøre mennesket endnu mere ekstremistisk (Læs: psykisk syge). For hver en ny generation, der kommer til verden. Hvor hele samfundsindretningen konsekvent er ødelæggende børnenes medfødte psykisk naturlighed. og det på alle leder og kanter.

Og så er dette vanvid tilmed mere organiseret, end nogen sammenslutning af pædofile. Og derfor en langt større trussel mod børnene!
Læs: Det pædofile samfund

Derfor kan de ikke være ekstremister, der tager afstand fra demokratiet og den vestlige verden!
 
Bad jeg nu medlemmerne af Politikens lederkollegium forsvar deres argumentation i forhold til deres påstand om, at demokratiet ikke er til forhandling. Så forvent aldrig at få et svar. For demokratiet kan nemlig ikke forsvares. End med hjælp fra den højeste ekspertise i verden.
Læs: Påstand: Psykiske sygdomme smitter ikke

Demokrati findes ikke i naturen. Derfor findes det slet ikke. Når man gør noget, som ikke er i overensstemmelse med naturens love, så er konsekvensen den, at man får naturens love imod sig. Derfor vælter det rundt med psykisk syge mennesker i den vestlige verden. For er der noget den vestlige verden slet ikke forstår længere. Så er det lige netop naturligheden i tingene.

Jeg er Freudiansk-darwinist. Alt jeg skriver, er i overensstemmelse med den freudiansk-darwinistiske helhedsforståelse af mennesket. Det vil sige, at alt jeg skriver bygger på en gennemført forståelse af naturens psykologiske og biologiske love. Hvorfor alt jeg skriver er påviselige sandheder.

Når jeg så af mange opleves ekstremistisk, anti-demokratisk eller altvidende, så er det kun understregende, hvor lidt mennesket har forstået, at også de er underlagt naturens love på godt og ondt. Hvor det naturlige opformeres af den positive sociale arv, og hvor det psykisk syge opformeres af den negative sociale arv. Der hele tiden opformerer det psykisk syge i antal og sværhedsgrad. Hvorved demokratiet bliver en direkte medvirkende årsag til, at samfundet ikke længere rummer den naturlighed, de første mennesker fik med sig. Men alene naturlighedens modsætning.

Dette er en ufravigelig sandhed!

Politikens leder bliver på den måde et selvmodsigende ekstremistisk opråb om, at de er ekstremister, der ikke underkaster sig demokratiet. De skal tilmed betragtes som mulige kriminelle, som skal overvåges tæt af PET. Der selv er under mistanke for ulovlig medvirkende til drab i udlandet på en debattør, som argumenterede mod demokratiet og en vestlig verden, der er opformerende og udbredende et psykiske vanvid til hele verden.


Læs: Har vores indsats i Irak og Afghanistan været forgæves?


Hvem er det lige, der er de kriminelle? Der, uden et sagligt fundament, påberåber sig retten til at dræbe mennesker. Der på deres side argumenterer i overensstemmelse med en sandhed, som selv videnskaben erkender, er en ufravigelig sandhed?

Ligeledes gøres der i Politikens leder gældende: Citat: “Danmark har en stolt tradition for at tillade selv de mest rablende og vanvittige politiske ytringer, eksempelvis accept af nynazistisk propaganda. Derfor må vi også leve med de bindegale islamistiske udgydelser.” Citat slut.

Læs: Til Bjørn Holmskjold. Årsagen til din karantæne skal findes i læserbrevet

I al psykologisk forståelse af den menneskelige adfærd, er det ikke det, mennesket siger – men det mennesket gør -, der viser den reelle sandhed, i forhold til det mennesket påstår, skulle være sandheden. Mennesket er jo sin ubevidsthed. Hvorfor al psykologisk forståelse af den menneskelige adfærd er målrettet det psykisk ubevidste.

Den reelle tænkning og forståelse af virkeligheden er nemlig forudsættende, at man har styr på det ubevidste. Hvis primitive indflydelse på forståelsen af virkeligheden, der så skal korrigeres for. Hvilket jo så slet ikke er tilfældet i ovennævnte leder, og derfor heller ikke i alle mulige andre situationer.

Det er grunden til, at man i denne stadig mere ekstreme vestlige verden ikke kan forstå, at deres unge bliver stadig mere ekstreme…!!! På samme måde forstår man ikke, at forældreevnen i dag er noget nær ikke-eksisterende i den vestlige verden. I det hele taget forstår den vestlige verdens mennesker ikke, at de med udbredelse af den vestlige tænkemåde, adfærd og demokrati, udgør en helt konkret trussel mod hele menneskeheden. Hvorfor den trussel naturligvis skal udryddes af hensyn til menneskehedens overlevelse.

Dette er naturligvis også en ufravigelig sandhed!

Således er de såkaldte ekstreme muslimer, som Politikens leder omtaler, slet ikke ekstreme. De er blot ud fra den muslimske forståelse af Guds vilje, med alt det skabte, beskrivende de helt samme bagvedliggende naturlovmæssigheder, som jeg her gør gældende i en vestligvenlig forståelse. Disse meget fundamentalistiske muslimer er på den måde blot afspejlende den samme naturlighed, som let og ligetil kan udledes af naturens meget fundamentalistiske love.

Læs:Teknologien er ikke løsningen, men problemet!

Så vil Politiken en naturlig verden, hvor den menneskelige naturlighed igen bliver det naturligste i verden, som hos de tidligste mennesker, så skal man bruge kræfter på at forstå muslimernes religion, Islam. Der rummer en endnu dybere forståelse af naturens love, end mange muslimerne selv er klar over. Hvor muslimerne på deres side skal bestræbe sig på, at omformulere deres muslimske forståelse af islam, til en vestlig forståelsesmåde. Da folk i vesten tydeligvis ikke evner at omtolke betydningen af budskaberne. Hvorfor de så tror, at de står overfor muslimske ekstremister. Der skal overvåges, som var det en kriminel handling at udbrede en ufravigelig sandhed. Som selv videnskaben må bøje sig for.

Læs: Videnskaben, religionerne og det Guddommelige
 _________________________
 
Refleksion på:
 
Kampen mod ekstremister skal være kompromisløs
 
Politikens Leder, 19. dec. 2012
 
Kampen mod ekstremister skal være kompromisløs
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar