lørdag den 22. december 2012

Man gør i dag klogt i at undgå børnene

 

Man kan beundre de mænd og kvinder, der sætter livet på spil ved at drage i krig. På samme måde kan man kun beundre de mænd, og i stigende grad også de kvinder, der vover at have med andre menneskers børn at gøre. Ikke fordi de som sådan kan dø fysisk af det, som soldaterne. Men fordi de kan få flået deres psykiske liv fra hinanden, blot ved mistanken om pædofili.

Man ved jo godt, at børneattesterne er bagudrettede. Det at den er blank ved ansættelse gør derfor ikke nogen forskel. Mænd er i dag, alle som én, potentielle pædofile. Børneattesten påviser derfor kun, at man til dato ikke er blevet taget i at forgribe sig på børnene. Derfor skal der blot en mistanke til, før der snakkes i krogene. En fjer bliver på den måde meget nemt til ti høns.

Pædofil i børnehaven (1)
 
For var det nu også naturligt, det man lige bemærkede sig?
 
 
Angsten for pædofili gør, at naturligheden i omgangen med børnene bliver unaturlig og kunstig. Noget børnene ubevidst bemærker sig. For så i en situation, der afstedkommer en antydningsvis mistanke, at påpege, at de også oplever personen lidt unaturlig og kunstig. Hvilket selvsagt kun skærper mistanken hos de voksne. Når adfærden hos omgivelserne på den måde ændrer sig, som konsekvens af mistanken, oplever personen, der er under mistanke, det ubevidst. For så ubevidst at blive mere unaturlig og kunstig i sin adfærd. Hvilket kun forstærker mistanken hos børn og voksne. Hvorfor der snakkes endnu mere i krogene. Hvorfor en fjer meget nemt bliver til ti høns. Der ud af intet er blevet en selvforstærkende konspirationsteori.

Det er derfor man må beundre de mænd, der arbejder med børn, at de overhovedet tør tage chancen. De må kunne lide at leve livet farlig. Hvilket jo netop er kendetegnende de pædofile, der gerne vil i kontakt med børnene….!



Læs også: Barnets ret til at blive en paykisk normal voksen
http://holmskjold.blogda.dk/2012/03/27/barnets-ret-til-at-blive-en-psykisk-normal-voksen/
.
Læs også: Det pædofile samfund
http://holmskjold.blogda.dk/2012/03/28/det-paedofile-samfund/
.
Nye pædofili-regler skader mænds samvær med børn
.http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/363278:Danmark–Nye-paedofili-regler-skader-maends-samvaer-med-boern
---------------------------------------------
Refleksion på
 
 For børnenes skyld
 
Berlingske, Leder, 20. december 2012
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar