søndag den 23. december 2012



Var "Krigen mod Terror" en stor
iscenesættelse?


Det korte svar synes mere og mere at være et - Ja!

Der er også det lange svar. Der naturligvis bunder i et endnu længere svar. For alt i verden er jo sammenhængende på alle leder og kanter. Således også i dette tilfælde.

For ikke det bliver alt for langt, så startede det med et amerikansk mirakel. Som den amerikanske regering helst ikke vil forholde sig til. For det rummer måske netop derved en sandhed af den slags, som man tydeligvis ikke gerne ser, bliver efterprøvet.

Sagen er nemlig den, at i USA, Guds eget land, og i verden omkring, er man i stigende grad begyndt at tro mere på, at der må findes en gud. Under alle omstændigheder oplevede amerikanerne den 11. september 2001 et mirakel af den slags, der får forsker og eksperter til at slå korsets tegn i lutter overraskelse. Men også et mirkel, som kan få politikerne i USA til at frygte, at det vil kunne korsfæste dem selv, og det med hovedet nedad.

Måske nogen stadig husker angrebet på World Trade Center i New York? Hvis ikke, så var det den dag, hvor 19 islamister fra al-Qaeda ganske ubemærket sneg sig ind i USA. For i al hemmelighed at tage flyveundervisning. For så ganske ubemærket at komme ombord på 4 rutefly, som de kaprede ved at true med plastik knive og gafler, eller var det vandpistoler? For så selv at overtage kontrol med flyene. For nu at svinge dem rundt i retningen mod New York.

Heldet ville, at overvågning af luftrummet over Amerika netop den dag ikke var rigtig vågen. Hvorfor det tog sin tid at opdage, at fire rutefly var forsvundet fra radaren. Og da de langt om længe opdagede, at flyene var pist væk, og der var blevet slået alarm, så havde det hele amerikanske luftvåben tilfældigvis kun en enkelt jager i området til rådighed. For de andre var med i en militærøvelse i en så passende afstand fra New York, at de ikke kunne nå at komme til undsætning. Hvorfor de kaprede rutefly kunne fortsætte uanfægtet. Formentligt uvidende om, at en enkelt jager eftersøgte dem i et helt forkert område.

Men det er ikke miraklet.
 
To af flyene havde kurs mod World Trade Center. Hvor de med et tidsinterval på en lille halv time, fløj ind i hvert sit tårn. En stor ildkugle sås slå ud af bygningen. En del ild, ja. Men ikke længe efter for det meste kun sort røg. Vi ved den amerikanske præsident Georgs W. Bush samme morgen gæstede en skoleklasse. Hvor børnene læste højt for ham. Vi så ham få oplyst, at angrebet på tårnene nu var blevet udført som planlagt. Hvilket afstedkom en reaktion, som havde præsidenten lige fået oplyst den sidste vejrudsigt. Senere kom det dog til mere handling, hvor Bush meget overbevisende panikkede rundt ombord på Air Force One, som var ham i livsfare.

Nu kommer vi så til miraklet.

 
 
World trade center 7 – Niels Harrit interview 9/6 2010 [DK+Eng-sub]
 
Niels Harrit 9/11 Den Nye Hypothese (Full Version)
.
Danish documentary about 9_11
---------------
UVILDIG UNDERSØGELSE AF 11. SEPTEMBER 2001
591 SKEPTIKERE FOR RETSSAMFUND, VIDENSKAB & SANDHED
Alle (591) 484 Civile,18 Akademikere, 3 Arkitekter, 2 Brandmænd, 1 Efterretning,18 Ingeniører, 4 Journalister, 39 Kunst & kultur, 4 Militær, 4 Piloter, 3 Politikere, 3 Psykologer, 8 Videnskab
http://www.uu911.dk/
----------------------
9_11 Explosive Evidence – Experts Speak Out, 63 min.version (new documentary 2012)
http://www.youtube.com/watch?v=TYBODaz6ywg
 
Begge tårne styrtede sammen. Og ikke nok med det. En anden stor bygning på 47 etager, der slet ikke var blevet ramt, styrtede også sammen på kun 6-7 sekunder. Det er her forsker og eksperter slog korsets tegn i lutter overraskelse. De havde jo lige oplevet en umulighed. Vi andre, der ikke ved så meget om byggekonstruktioner, metallers smeltepunkt og så videre, opdagede slet ikke, at vi havde oplevet et mirakel af de helt store. Vi sad nærmest med en uvirkelig oplevelse af, vi så en amerikansk actionfilm. Hvilket vi måske også gjorde i den forstand, at det hele efterfølgende meget let kan vise sig at være iscenesat. Men samme præcision, som når man laver en overbevisende actionfilm.

Mange hundrede eksperter og forsker har siden undersøgt, forsket og drøftet miraklet. Og nåede til den overbevisning, at det ikke var Gud, men mennesket selv, hvilket her vil sige amerikanerne, der havde afstedkommet miraklet. Som kostede 2744 amerikanere livet. Afstedkommet krige i både Afghanistan og Irak med hundredetusinder af døde, en del gode oliekontrakter i begge lande, samt retten til at angribe forebyggende, hvor som helst, amerikanerne ser en muslim, eller hvad som helst andet, der ligner en terrorist.

Den, der leer sidst, leer bedst.....!

George W Bush kaldte Pakistans ekspræsident Musharraf for sin buddy
 
 
BBC now admits al qaeda never existed
 

Meget kunne således tyde på, at de 2744 amerikaner helt uvidende om regeringens dobbeltspil døde for Guds eget land, i en god sags tjeneste. Som det jo så smukt hedder. Set med den dengang siddende Bush-regerings øjne. I tryg forvisning om, at sceneriet var så ubegribeligt gennemført iscenesat, at ingen vil få mistanke. Hvilket forklarer grunden til, at man fandt det nødvendigt at skyde og dræbe en syg og ubevæbnet mand, ved navnet Osama Bin Laden. Der måske havde en anden, og meget mere afslørende, historie at fortælle verden.

C.I.A. no al-qaeda ever existed – BBC documentary the power of nightmares
 
Men sandheden skal nu nok komme for dagens lys. For som i alle film afsløres morderen til sidst. For så slet ikke være dén, man oprindeligt troede det var….!

Så min overbevisning er, at den amerikanske regering udnyttede efterretninger om et forestående angreb på World Trade Center, til at få opgraderet virkningen, så bygningerne ville styrte sammen. Til trods for, at bygningerne var bygget til lige netop at kunne modstå en påflyvning af et stort fly. Sammenstyrtningen og de mange døde ville forudsigeligt gøre indtryk på verden. På hviken baggrund Bush-regeringen kunne skabe stor folkelig opbakning for et storstilet geopolitisk korstog mod muslimerne. Hvilket daværende præsident George W. Bush ved en fortalelse kom til at røbe, var et korstog.

Min overbevisning er derfor, til det modsatte er blevet bevist, at amerikanerne selv var medvirkende til drabet på de 2744 amerikanere i World Trade Center, 9 september 2001
 
Derfor skal man lytte med en anden forståelse til George W. Bush, hvor han manupulerende fortæller verden, hvad de skal tænke og tro – Og bemærk i den forbindelse især afslutningen på talen. Hvor det stor perskektiv i planen røbes:

Sept. 20, 2001 – Bush Declares War on Terror
 
Den tidligere danske statsminister, nu generalsekretær for Nato, Anders Fogh Rasmussen, var ikke bestemt ikke mindre manipulerende, end hans gode ven præsident George W. Bush.
 
.



Der findes mange ting, der ikke hænger sammen
 

 

Anders Fogh Rasmussen´s krige

 
En udnævnelse, som generalsekretær for Nato, Anders Fogh Rasmussen, kun kan takke dig, Christian Nipper Nielsen, overkonstabel af 1. grad, og dine kollegaer for. Der har svedt, blødt og grædt, men har følt, at alt dette har tjent et formål.

Det tjente det formål, at Anders Fogh Rasmussen blev generalsekretær for Nato. Det kan du og dine kollegaer så være stolte af, når I sammen eller alene mindes de mange døde og sårede, som det har kostet. I har om nogen bidraget til, at verden i dag oplever en politisk ekstremisme, som muslimerne får meget svært ved at overgå.

En højreekstremisme, som nu truer hele verden. Og ikke kun det Danmark, som I naivt troede, I forsvarede.
 
 
 
Hidden Secrets about 911 World Trade Centre Attack 2001 (complete)
 
 
[2012] NEW EVIDENCE THAT 9/11 WAS AN INSIDE JOB
.
Krigen mod terror er et regulært korstog mod islam
.


Anwar al-Awlaki blev myrdet

New World Order
.
Danish Celebrities on Terrorism
.
Dan Jørgensen: Par nummer lyv
.
---------------------------------------
 
Refleksion på
 
Har vores indsats i Irak og Afghanistan været forgæves?
 
Af Christian Nipper Nielsen. Overkonstabel af 1. grad

 
Politiken, Debat 22. dec. 2012
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar