fredag den 4. januar 2013

Kan overlevelseskampen vindes på håb,
eller skal den dikteres?
 

Jeg har nævnt det mange gange, i mange år,
og kan nu igen gøre det samme gældende endnu engang.

Mennesket skal dikteres en vej.
For mennesket evner ikke at tænke og handle ved egen kraft. For det er tænkende primitivt, som konsekvens af dets naturlige slægtskab med primaterne. Der som bekendt heller ikke er tænkende. For også de er underlagt det medfødte primitive, som alle andre arter. Der alle handler ubevidst på de helt basale krav i naturen – For menneskets vedkommende:
 


"Vores hjerne er et socialt redskab. Den kan kun fungere optimalt, hvis den interagerer med andre hjerner. Vore basale behov er mad, sex og andre mennesker".


Morten Kringelbach
Senior Research Fellow og professor

http://www.information.dk/168239
 

Helt på samme måde har jeg nævnt det mange gange, i mange år, og kan nu igen gøre det samme gældende endnu engang.

Demokratiet er på grund af de helt samme psykologiske faktorer selvdestruktiv, idet man overlader det til den medfødte primitivitet hos mennesket, at bestemme udviklingen. Hvorfor der ikke er en tænkende hjerne at tale fornuft med. Ej heller, om så konsekvenserne af udviklingen udrydder hele menneskeheden.

Al tænkning forudsætter, at forståelsen af virkeligheden konsekvent korrigeres i forhold til det medfødte ubevidste, der kun handler ud fra de samme urgamle automat-refleksioner, som mennesket fik med af primatverden.


Mennesket er med andre ord ved at begå selvmord!
 


Her skal man huske på, at de psykologiske lovmæssigheder er udspringende af de evolutionære lovmæssigheder. Hvorfor de psykologiske lovmæssigheder har de evolutionære lovmæssigheder indbygget. Det har så den betydning, at når det psykisk syge ikke udryddes, som det vil ske i naturen, da vil det psykisk syge, via den sociale arv, opformeres i menneskeheden, og det både i antal og sværhedsgrad. For så til sidst at udrydde sig selv i den rene psykopati.

Normalitetsfaktoren, hvor normaliteten altid er den gennemsnitlige psykiske tilstand, i en given gruppe, på et givet tidspunkt, vil på den måde afstedkomme en oplevelse af, at den til enhver tid fremherskende psykisk tilstand, er en normalitet, hvor abnorm den end måtte være, når blot mange nok har det på samme måde.

I Danmark er normaltilstanden meget tæt på at være narcissistisk personlighedsforstyrret. Når de ældre generationer har stillet træskoene, da vil samfundsnormaliteten, jfr. normalitetsfaktoren, være narcissistisk personlighedsforstyrret med en stigende overbygning af karakterafvigende personlighedsforstyrrelser (psykopati). For allerede med den efterfølgende generation at afstedkomme en normalitetsfaktor, der vil være overvejende karakterafvigende personlighedsforstyrret.

Med udbredelsen af demokratiet, og dermed den vestlige misforståelse af virkeligheden, til resten af verden, udbreder vi det psykisk sygeliggørende til hele verden. Hvorfor vi er en direkte trussel mod menneskeheden. Der jo ikke er klogere, end de primater, som også de er beslægtet med. Hvorfor de gerne slægter den vestlige verden på i adfærd og handling. Herunder også den muslimske verden. Hvis koran for øvrigt er dikterende muslimerne en lavteknologisk verden.

Så skal mennesket overlever dets medfødte uforstand, skal det konsekvent dikteres en lavteknologisk samfundsindretning. Hvor naturens love så vil betvinge mennesket dets oprindelige naturlighed tilbage.

Der findes ingen andre alternativer!

Vi er således op imod en følelseskold natur, der ikke er til at forhandle med. Derfor er mennesket ikke i en klimakamp, men i en regulær overlevelseskamp. Derfor handler det ikke om at opfinde CO2-neutrale løsninger. Ligeså lidt som det handler om at få stemmer til næste valg.


For vi har intet valg!



Det er her og nu, eller aldrig!


Demokratiet skal afskaffes, og der indsættes et dikterende overlevelsesudvalg, bestående af naturvidenskabelige fagfolk, der skal sikre omstillingen til et lavteknologisk samfund. Enhver modstand elimineres konsekvent. Vi er de generationer, som bærer ansvaret for en altødelæggende udvikling, hvorfor vi også er de, der må betale regningen. Gør vi det ikke nu, kommer børnene til at betale en endnu større regning. Så derfor skal vi, forældre- og bedsteforældregenerationerne, der har ladet stå til i lutter egoisme, også tage ansvaret for børnenes overlevelse. For gør vi det ikke, overlader vi dem et sandt helvede i form af en verden, hvor alt bliver et kaos af væltende økosystemer, hungersnød og overlevelseskrige uden lige, og en masseudryddelse, som man slet ikke kan forestille sig.

Alternativet er med andre ord mange gange mere brutalt. Hvorfor vi sammen skal trække ”håndbremsen”, og lave en hurtig omstilling af samfundet. For vi har intet andet valg, end valget mellem liv og selvudslettelse.
 
 
 
Læs også:
Stine Bosse: Politisk tunghørhed over for klimaet er tidens største etiske dilemma
http://www.etik.dk/artikel/489549:Etisk-dilemma–Stine-Bosse–Politisk-tunghoerhed-over-for-klimaet-er-tidens-stoerste-etiske-dilemma
----------------------------

Refleksion på
 
Klimakampen skal vindes på håb
 
Af: Martin Lidegaard, Klimaminister

Dommedagsprofetier om klimaet virker ikke stærkt nok som politisk motivation, uanset hvor realistiske de er. Vi er nødt til at kunne tro på alternativet og vejen dertil, og begge dele skal forekomme mindst lige så indbydende, som det liv vi lever i dag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar