tirsdag den 8. januar 2013

Det er den fulde sandhed, Klimaminister Martin Lidegaard

 
 
 
Klimaminister Martin Lidegaard (R), røber vælgernes enfoldighed

.

Man kan godt blive positivt overrasket over politikernes indsigt. Det sker ikke tit, men det er sket i forbindelse med Klimaminister Martin Lidegaards artikel i Information, 3. januar, under overskriften – Klimakampen skal vindes på håb.
 
 
Han gør sig her nogle sonderinger omkring vælgernes manglende ansvarsfølelse for den natur, de agter at give videre til deres børn. Han skriver blandet andet:
“Lad mig forsøge at begrunde dette rationale. Menneskeheden har nu i 40 år været pinligt bevidst om den omfattende ressourcekrise, som følger med det dramatisk stigende antal mennesker på kloden og vores støt stigende forbrug. Det accelererende ressourceforbrug har allerede haft effekter på en lang række områder, herunder de ødelæggende klimaforandringer, hastige fald i biodiversiteten, mangel på vand og fødevarer, stigende priser på råvarer og så videre og så videre. Men alle disse ulykker udspringer basalt set af samme udfordring: Det menneskelige forbrug har været – og er – alt andet end bæredygtigt, både miljømæssigt, økonomisk og socialt.”
Se nu er klimaændringerne kun et af mange miljøproblemer. Hvorfor man ikke løser de mange andre miljøproblemer, om så hele verden blev CO2-neutral i morgen. Klimaproblemerne er kun en konsekvens af de mange belastninger, som mennesket er blevet for det fælles livsgrundlag. En nedbrudt natur, som vi så overdrager børnene, med tak for lån.
 
Martin Lidegaard gør her en sjælden sandhed gældende. Nemlig, hvorfor børnenes forældre er så i øjnefaldende ligeglade med deres børns fremtid på denne jord. Han skriver nemlig:
“Derfor lever de fleste af os i en form for daglig skizofreni, hvor vi på den ene side er klar over ulykkernes omfang og ønsker at gøre noget ved dem, og på den anden side har svært ved at lave om på vores basale forbrug og droppe de ting, der virkelig ville batte noget: Bilen, kødet, flyrejserne med videre. Dertil kommer en nagende tvivl om effekten af at handle individuelt som forbruger. De fleste af os har en fornemmelse af – helt korrekt – at kun større systemiske forandringer gør en forskel. Endelig er der også mange stærke kræfter, der slet ikke har nogen interesse i en grøn omstilling og derfor modarbejder den systematisk.”
Hvor Martin Lidegaard så at sætte fingeren ind, hvor sandheden ligger begravet:
“At overvinde alle disse forhold har vist sig at kræve mere end bare bevidstheden om, at vi burde gøre det. Eller sagt uden omsvøb: Dommedagsprofetier virker ikke stærkt nok som politisk motivation, uanset hvor realistiske de er. Mareridtet er ikke nok til at skræmme os til en anden politik eller adfærd. Vi skal kunne tro på alternativet og vejen dertil, og begge dele skal forekomme mindst lige så indbydende, som det liv, vi lever i dag”
 
Vi er i Januar 2013 - og vejret er, som var det forår!
 

Forældrene vil ganske enkelt ikke give afkald på en altødelæggende livsstil. Om det så koster børnene livet. Grunden skyldes psykologien i tingene.
 
Mennesket skal dikteres en vej. For mennesket evner ikke at tænke og handle ved egen kraft. For det er primitivt tænkende, som konsekvens af dets naturlige slægtskab med primaterne. Der som bekendt heller ikke er tænkende. For også de er underlagt det medfødte primitive, som alle andre arter. Der alle handler ubevidst på de helt basale krav i naturen – For menneskets vedkommende: mad, sex og andre mennesker.
 
Demokratiet er på grund af de helt samme psykologiske faktorer selvdestruktiv, idet man overlader det til den medfødte primitivitet hos mennesket, at bestemme udviklingen. Hvorfor der ikke er en tænkende hjerne at tale fornuft med. Ej heller, om så konsekvenserne af udviklingen udrydder hele menneskeheden.
 
Al tænkning forudsætter, at forståelsen af virkeligheden konsekvent korrigeres i forhold til det medfødte ubevidste, der kun handler ud fra de samme urgamle automat-refleksioner, som mennesket fik med af primatverden.
 
Mennesket er med andre ord ved at begå selvmord!
 
Her skal man huske på, at de psykologiske lovmæssigheder er udspringende af de evolutionære lovmæssigheder. Hvorfor de psykologiske lovmæssigheder har de evolutionære lovmæssigheder indbygget. Det har så den betydning, at når det psykisk syge ikke udryddes, som det vil ske i naturen, da vil det psykisk syge, via den sociale arv, opformeres i menneskeheden, og det både i antal og sværhedsgrad. For så til sidst at udrydde sig selv i den rene psykopati.
 
Normalitetsfaktoren, hvor normaliteten altid er den gennemsnitlige psykiske tilstand, i en given gruppe, på et givet tidspunkt, vil på den måde afstedkomme en oplevelse af, at den til enhver tid fremherskende psykisk tilstand, er en normalitet, hvor abnorm den end måtte være, når blot mange nok har det på samme måde.
 
I Danmark er normaltilstanden meget tæt på at være narcissistisk personlighedsforstyrret. Når de ældre generationer har stillet træskoene, da vil samfundsnormaliteten, jfr. normalitetsfaktoren, være narcissistisk personlighedsforstyrret med en stigende overbygning af karakterafvigende personlighedsforstyrrelser (psykopati). For allerede med den efterfølgende generation at afstedkomme en normalitetsfaktor, der vil være overvejende karakterafvigende personlighedsforstyrret.
 
Med udbredelsen af demokratiet, og dermed den vestlige misforståelse af virkeligheden, til resten af verden, udbreder vi det psykisk sygeliggørende til hele verden. Hvorfor vi er en direkte trussel mod menneskeheden. Der jo ikke er klogere, end de primater, som også de er beslægtet med. Hvorfor de gerne slægter den vestlige verden på i adfærd og handling. Herunder også den muslimske verden. Hvis koran for øvrigt er dikterende muslimerne en lavteknologisk verden.
 
Så skal mennesket overlever dets medfødte uforstand, skal det konsekvent dikteres en lavteknologisk samfundsindretning. Hvor naturens love så vil betvinge mennesket dets oprindelige naturlighed tilbage. Der findes ingen andre alternativer!
 
Vi er således op imod en følelseskold natur, der ikke er til at forhandle med. Derfor er mennesket ikke i en klimakamp, men i en regulær overlevelseskamp. Derfor handler det ikke om at opfinde CO2-neutrale løsninger. Ligeså lidt som det handler om at få stemmer til næste valg.
 
For vi har intet valg! Det er her og nu, eller aldrig!
 

Sarek Nationalpark, Nordsverige
Den dag kommer, hvor vi har spist den sidste fugl, den sidste fisk, det sidste frø....
Hvad skal vi så bruge alle pengene til?
 
 
Demokratiet skal derfor afskaffes, og der indsættes et dikterende overlevelsesudvalg, bestående af naturvidenskabelige fagfolk, der skal sikre omstillingen til et lavteknologisk samfund. Enhver modstand elimineres konsekvent. Vi er de generationer, som bærer ansvaret for en altødelæggende udvikling, hvorfor vi også er de, der må betale regningen. Gør vi det ikke nu, kommer børnene til at betale en endnu større regning. Så derfor skal vi, forældre- og bedsteforældregenerationerne, der har ladet stå til i lutter egoisme, også tage ansvaret for børnenes overlevelse. For gør vi det ikke, overlader vi dem et sandt helvede i form af en verden, hvor alt bliver et kaos af væltende økosystemer, hungersnød og overlevelseskrige uden lige, og en masseudryddelse, som man slet ikke kan forestille sig.
 
Alternativet er med andre ord mange gange mere brutalt. Hvorfor vi sammen skal trække ”håndbremsen”, og lave en hurtig omstilling af samfundet. For vi har intet andet valg, end valget mellem liv og selvudslettelse.
 
Det er den fulde sandhed, Martin Lidegaard. Derfor skal politikerne ikke handle i overensstemmelse med befolkningens ønsker. Her skal politikerne derimod udvise ansvarlighed, og handle direkte imod flertallet. Der helt påviseligt ikke evner at tage ansvar. Folk ved det også godt. De venter faktisk i deres stille sind på, at nogen tager det nødvendige ansvar for deres børns fremtid. Så tag ansvaret, mens tid er.
 
Ellers er alt håb ude!
 
 
2012: Varmeste år i USA’s historie
 
Australien ramt af værste hedebølge nogensinde
 
--------------------------------------------------------
 

Refleksion på
 
Luk ikke øjnene for klimaudfordringerne
 
 
Af Benedikte Kiær (K)
 
Berlingske, 7. januar 2013
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar