søndag den 12. september 2010

Der er ingen formildende omstændigheder

I en vestlig kultur, hvor det er tilladt enhver at håne, skide og pisse på alle værdier, kan det selvsagt være svært at forstå, at det i forhold til muslimerne kan få særdeles alvorlige konsekvenser at nedgøre de islamiske værdier. At man ikke forstår, hvad islam er for en størrelse, er ingen formildende omstændighed.

Det er helt sikkert!

Når de vestlige regeringschefer på det nærmeste stod på nakken af hinanden for at nedtone provokationerne skyldes det, at de godt var klar over, at afbrændingen af den hellige koran ville afstedkomme et flammehav mod den vestlige verden, af en sådan voldsomhed, at menig mand ville føle sig stående foran Helvedes forport i deres eget land.

Den psykisk syge præst fik kolde fødder, men det betyder ikke, at han med blot truslen om at ville brænde den hellige koran, ikke får vestligt blod på hænderne. For reaktionerne i den muslimske verden er så kraftige, at det under alle omstændigheder kommer til at koste vestlige mennesker livet. Dels ved spontane drab, og dels ved, at de hellige krigere bliver mange flere, end før provokationen.

Så på sigt har den psykisk syge præst afstedkommet den vestlige verden, og her ikke mindst USA, et problem, som de i bund og grund kun kan takke deres samfundsindretning og deres manglende forståelse af naturligheden for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar