tirsdag den 14. oktober 2014

Det er et korstog mod islam


Vesten vil gerne fortæller muslimerne, hvordan de skal forstå islam

 


Med kalifatet, Islamisk Stat, er muslimerne bragt i spil over hele verden. I første omgang de mest fundamentalistiske muslimer. Der tælles i mange millioner.

 
Men i stigende grad også mellemgruppen af troende muslimer.Så det bliver muslimer i stort antal på sigt.

Desuden vil man se nye kalifater skyde op rundt om i den muslimske verden. Der på hver deres måde vil skabe sig støtter rundt om i verden.

Ved at det er et kalifat, man kæmper mod, så kan man i Vesten kalde det terrorgrupper så meget man lyster. For muslimerne er det et korstog mod islam.

Det betyder ikke de alle tager til Irak-Syrien. For kampen mod korsfarerne er nu global. Hvorfor alt der er vestligt er fjenden. Det er for eksempel nu forbundet med stor risiko at tage på ferie i udlandet i almindelighed, og til Mellemøsten i særdeleshed.
 
På den måde kæmper man i Vesten med en "snebold",
der kun bliver større og større, og som vil suge statskasserne tomme i den vestlige verden. 
 

 

Islam har også en "musketer-ed"



Fra Vestens side må det ikke fremstå som et angreb på islam, når den vestlige verden, herunder Danmark, angriber et muslimsk kalifat.

For så er det nemlig et angreb på en terrorbevægelse..!!!!



Det er i det hele taget påfaldende så velbevandrede, ikke-muslimerne er blevet i deres forståelse af islam, når man tænker på deres mange understregninger af, hvordan islam skal forstås af muslimerne.

Nu er problemet blot, at Islamisk Stat er et kalifat. I kølvandet indføres en streng fortolkning af sharia. Hvilket er påvisende, at Islamisk Stat er et kalifat.

Når Fadi Abdallah, talsmand for Grimhøj-moskeen i Aarhus, gør gældende, at et angreb på et kalifat, er et angreb på islam, og dermed på samtlige muslimer, så har det jo sin rigtighed.

Det svarer til samme princip, som når nogen angriber et af Nato landene. Så træder den såkaldte ”musketer-eden” i kraft.

Helt det samme vil gøre sig gældende, når man angriber et kalifat…!

Det bør man i Vesten være meget opmærksom på.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar