søndag den 12. oktober 2014

Den muslimske familie i Vesten


 
 
 Hvordan beskytter man sit muslimske barn i en vestlig verden, der er ødelæggende ethvert barns naturlighed?
 
 
Den positive sociale arv
 
Det ligger i barnets natur at gøre som forældrene.
 
På godt og ondet!
 
 
 
Men forældrene gør det ikke alene. Omgivelserne spiller også ind. For de har også indflydelse på barnets naturlighed. Derfor er koranen rummende en masse regler omkring en god adfærd på alle niveauer. Det er ikke tilfældigt.
 
Der er nemlig taget højde for psykologiens regel om – Arv og Miljø
 
 
Den positive sociale arv
 
En troende og praktiserende familie vil uden de behøver at tænke over det få et troende og praktiserende barn. Det skyldes den sociale arv, der fastholder den eksisterende naturlighed, som barnet vokser op med. Men forudsætningen er, at også nærmeste familie og omgivelserne (samfundet) i øvrigt afspejler den samme praktisering, som den troende og praktiserende familie. Derved møder barnet forældrenes adfærd hos omgivelserne. Barnet vil nu have trygheden ved, at der intet er, der konflikter naturligheden i tingene.
 
Under kalifatet vil naturligheden være beskyttet. Hvilket naturligvis forudsætter at alt, der ikke er i overensstemmelse med koranen, og det helt kontant tolket, skal udryddes.
 
Der må kun være naturligheden tilbage!
 
Barnet vil som voksen derfor give sit barn den samme islamiske overbevisning og adfærd, som det selv fik som barn.
 
 
Den negative sociale arv
 
Flytter den troende og praktiserende familie nu til Danmark. Så flytter de til omgivelser, der ikke rummer nogen naturlighed, der afspejler det muslimske opvækstmiljø . Her er det eksempelvis ikke udpræget velset, at kvinderne er hjemme hos børnene under deres opvækst. Kvinderne skal helst være udearbejdende, og børnene i en dansk børnehave det meste af dagen, om de ikke skal i en dansk skole det meste af dagen.
 
Med den konsekvens, at man bryder med de psykologiske lovmæssigheder (arv og miljø). Det muslimske barn bliver derved ikke blot vestliggjort, men også psykisk syg.
 
De psykologiske love er således indrettede, at dersom man ikke efterlever dem, så vil de psykologske love løbende opformere det psykisk syge, til det bliver så sygt, at det udrydder sig selv.
 
Den vestlige verden er derfor ved at bryde sammen på grund af psykologien!
 
Derfor skal man som muslim i disse omgivelser være særdeles meget på vagt. For psykologien skelner ikke i forhold til om man kalder sig muslim. Men om man lever i overensstemmelse med den naturlighed Gud gav de tidligste mennesker.
 
Muslimerne skal derfor danne sig sit eget lukkede samfund i forhold til det vestlige samfund. I almindelighed kaldet et parallel samfund.
 
Danskerne vil som udgangspunkt naturligvis ikke kunne forstå det. Men muslimerne behøver blot at henvise til psykologien omkring barnets opvækstforhold.
 
Muslimerne får på den måde eksperterne på sin side.
 
.

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar