fredag den 21. december 2012

Den er ekstremist, der forsvarer demokratiet,
Jakob Engel-Schmidt.
 

Jeg har sagt det før, og har gentaget det igen og igen. Og nu også her. Hvor du, som en anden ged i brunst, stanger den let angribelige påstand ud, at demokratiet er noget uangribeligt, der kan forsvares.

Det er der ingen der kan, Jakob Engel-Schmidt. Det kan du heller ikke, Jakob Engel-Schmidt. Hvorfor du selv, som den første ekstremist, må stille op for at forsvare demokratiet. Ikke ud fra, hvad du tror det er. Men ud fra, at demokratiet påviseligt afstedkommer altødelæggende konsekvenser i forhold til livsgrundlaget (naturen) i almindelighed, og i forhold til den menneskelige naturlighed i særdeleshed.

Jeg skal gerne være din modpart. Da jeg som overbevist natur-fundamentalist med garanti er langt mere yderliggående, end selv de mest yderliggående islamister. Hvad angår nazisterne, så er de så ubegavede, at de tilbagevendende må have fremgangsmåden læst op, når de skal binde snørebåndet på deres sko.

Så der er slet ingen grund til at indkalde de rettolkende muslimer. Det får vi sat på plads i sammen ombæring, som jeg piller den vestlige utopi fra hinanden. For være ikke i tvivl om, at islam rummer en helhedsforståelse, som hverken du, eller tågehornet, Støjberg, eller for den sags skyld andre, vil kunne imødegå med noget sagligt argument.

 
 


Således har prædikant Omar Bakri ret i, at demokratiet skal udryddes. For som en anden imam, i forbindelse med det første valg i Irak gjorde gældende. Så er det for farligt at lade mennesket bestemme udviklingen. Og grunden er den, at mennesket kun tænker på dagen og vejen, og derfor stemmer til fordel for dagen og vejen.

Det vil sige kortsigtet.

Denne form for kortsigtet tænkning, må være noget du er meget bekendt med, Jakob Engel-Schmidt. Som medlem af Venstres mafialignende hovedbestyrelse?

Tænker I på, at der skal komme menneske efter os? At naturens kun er til låns? Naturligvis ikke. For politikerne er netop valgt af mennesker, der i deres egoisme har glemt alt om, at naturen kun er til låns. Uden tanke for, at der kommer generationer efter dem selv. Hvorfor du er en håndplukket enfoldighed, der afspejler de enfoldige vælgeres forståelse af virkeligheden. Du er med andre ord repræsenterende grådigheden, og dermed enfoldigheden. Og dermed den kynisme, som er kendetegnende kapitalismen. Der er så vilde med demokratiet, at en bank tilmed har købt deres helt eget parti. Det er der nemlig magt og indflydelse i, og dermed profit. For ellers gjorde de det naturligvis ikke.

Så når nogen roser demokratiet, så skal man blot tænke på toiletpapir, af den slags, man tørrer røven på folk med. Der ikke fatter, at det er ligegyldigt om de stemmer til højre eller venstre for midten, så får de en højrepolitik. Til fordel for kapitalismen. Hvor borgerne kun har værdi som forbrugere. Ikke som mennesker!

Jeg synes derfor, som du, vi skal krydre danskernes traditionelle tv-underholdning med barnlige voksne med en times ekstremisme per aften. Politisk underholdning udi det psykiske forfald, kapitalismens kynisme, samfundsopløsningen, klimaændring, udryddelsen af artsdiversiteten samt ublu støtte til det amerikanske storhedsvanvid vil udstille fanatismen og forstærke modstanden.

 
-----------------------------------
 
Refleksion på
 
Giv alle ekstremister en times tv-tid
 
Af
 
Jakob Engel-Schmidt
Direktør i Dansk Iværksætterforening. Uddannet cand.merc.ibs og medlem af Venstres hovedbestyrelse.
 
Politiken, Debat 20. dec. 2012
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar