lørdag den 19. januar 2013

Under dække af demokrati udplyndrer vi verdens fattige lande


 
Af Bjørn Holmskjold
Berlingske, 19. januar 2013
.

 


Den vestlige verden vil gerne fremstå som humanister, der vil verden det godt. Lige under den tynde overflade er målsætningen det modsatte. Og så forstår vi ikke, at vi på den måde skaber os fjender!
 
Hvilke lande er ikke underlagt vestlig kontrol eller dominans? Det er hurtigere at nævne de, der ikke er det, end de mange, der direkte eller indirekte styres af vestmagterne. Der blot er en pendant til Hitlers magtsyge.

Vestmagternes ledere er psykologisk af samme karakterafvigende kaliber. Det er kun fremgangsmåden, der er en anden.

I dag ”besætter” man et land via stedfortræder. Det er nemmere og billigere at berige et landets leder til underdanighed, der så dikterer sit folk og sit lands naturressourcer udnytte til fordel for de lande, der påstår, at de går op i menneskerettigheder og demokratiske principper. Vi støtter de værste mennesketyper rundt om i verden. De er rene psykopater. Men for den vestlige verden er de gode allierede, der arbejder for demokratiet og menneskerettighederne.

Det er det rene hykleri!


Men befolkningerne i Vesten fatter intet, og ved derfor ikke, at de selv er krybende for dette hykleri. For ingen vover at lave en kritisk analyse af den vestlige verdens tænkning og forståelse af virkelighedens verden. For man vil opdage, at det hele bygger på en sygelig kynisme, der både er udadrettet mod andre befolkningsgrupper, men også er indadrettet mod egne borgere.

Hitler var ikke omgivet af mennesketyper, der var psykisk anderledes, end han selv. De var alle ligeså karakterafvigende, som Hitler. Det er en psykologisk lovmæssighed, at det altid er sådant. Denne lovmæssighed gælder stadigvæk. De amerikanske præsidenter gør det samme. Høgene, som de kaldes, rummer således tilsvarende karakterafvigelser (psykopati), som Hitler og hans høge.

Det er disse karaktertræk der gør, at verdens lande i overvejende grad har psykopater som ledere.


Fra bogen: Fogh. Historien om en statsminister – Foghs terrorregime »Da han blev minister, optrådte han nok som det dummeste svin i nyere tid. Han har en plovfure af lig efter sig,« siger en tidligere embedsmand om Fogh som skatteminister. Derefter følger andre embedsmænd, der fortæller om en egenrådig politiker, der anså folk som uduelige, som glemte, at han havde 15.000 ansatte, og som var så grænseløs ambitiøs og ærekær, at han brugte andre mennesker og smed dem væk på en måde, som får embedsmændene til at tale om »et rædselsregime.«

Det er derfor ikke en tilfældighed, at Anders Fogh Rasmussen blev bedste ven med George W. Bush. Der selv var omgivet af Hitler typiske mennesketyper. Der alle har magtsygen tilfælles. Hvor mange lig de efterlader, går de slet ikke op i. Det handler for dem kun om magt. Angrebet på World Trade Center er med overvejende sandsynlighed et fingeret skuespil, der skulle give magthaverne en undskyldning for kunne handle grænseoverskridende ethvert land, i jagten på disse formastelige muslimske terrorister, der kynisk dræbte små 2800 amerikanske borgere. Problemet er blot, at specialister ikke tror på skuespillet. For tårnene ville aldrig være styrtet sammen på grund at påflyvningen. Det er ganske enkelt en umulighed!

Men hvor mange i den vestlige verden har vovet at påpege disse forhold?
 

Endnu en episode af iscenesættelsen af “Krigen mod Terror”
.
Var “Krigen mod Terror” en stor iscenesættelse?
http://holmskjold.blogspot.dk/2012/12/det-korte-svar-er-ja-jeres-indsats-i.html

Magtsygen er ikke blot i forhold til verden, men i høj grad også i forhold til egne befolkninger. Det vil man se i fremtiden i form af stadig mere kontrol over befolkningerne. I USA er der allerede stor bekymring over den stigende kontrol af befolkningen. Der undskyldes med, at det er af hensyn til landets sikkerhed. Borgerne vil opdage, at også de i stigende grad betragtes som en potentiel trussel mod landets sikkerhed. Det vil de på et tidspunkt reagere imod, hvorved de så beviser, at de er en trussel mod landets sikkerhed.

Civilisationernes kamp bliver i virkeligheden en menneskehedens kamp mod det psykisk syge i verden. Det arabiske forår er blot begyndelsen. Disse opstande vil blive verdensomspændende i takt med tingene bryder sammen som konsekvens af kombinationerne overbefolkning, overforbrug, klimaændringer, ressourcemangel, økonomisk krise, hungersnød, folkevandringer og utallige krige. Herunder atomkrigen, som toppen på kransekagen.

Her en video med et kvalificeret bud på fremtiden:
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU&feature=

Vi har stadig mulighed for at redde livet. Men det forudsætter, at man så ser virkeligheden i øjnene. Da det ikke vil være i overensstemmelse med psykologiens love, at mennesket vil kunne det, så vil de gå selvdestruktionen i møde med åbne øjne, der intet ser, og en forstand, der intet har forstået.

“Krigen mod terror” er et regulært korstog mod islam
http://holmskjold.blogda.dk/2012/10/19/krigen-mod-terror-er-et-regulaert-korstog-mod-islam/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar