tirsdag den 27. marts 2012

Islam kontra kristendommen

Nu ved de kristne tilsyneladende ikke, at når man tillader menigheden, via demokratiet, at have medindflydelse på fortolkningen af Guds vilje, så bliver man nødt til at forhandle for og imod, hvilke dele af det hele, man tror nok er Guds vilje, med det han skabte. Det Gud skabte er naturligvis ikke til forhandling, ligeså lidt så man kan forhandle sig frem til, at naturens biologiske og psykologiske love skal tilpasses et moderne samfund. Så der eksempelvis bliver færre psykisk syge.

Det bliver der jo som bekendt ikke.

Manu Sareen og andre vantro ville ikke overleve, dersom de på tilsvarende måde forsøgte at diktere islam en accept af homoseksualitet. Det er de formentligt også godt klar over. De vover end ikke at tænke tanken af frygt for uforvarent, at komme til at tale over sig. Denne respekt har kristendommen slet ikke. Hvorfor den ligger, som den har redt.

Der er én Gud, men mange fortolkninger af den samme Gud, hvor islam alene er rettolkende den ene Gud. Hvis vilje kan aflæses af det han skabte. Hvorfor ingen behøver at være i tvivl. Muslimerne har ingen grund til at tvivle det mindste.

Således blev den kristne Gud svigtet af sine troende, der stik mod al sund logik tillod sig selv retten til ubegrænset selvforvaltning. Og altså helt modsat Allahs folk, der forblev urokkelige og kloge.

For Allah var godt klar over, at dersom man lod menneskene bestemme deres egen fremtid, da ville de stemme kortsigtede egocentrisk, og ikke langsigtet velovervejet. For de ville naturligvis stemme alle begrænsningerne væk. Hvorefter de uhæmmet ville forbruge den hele verden, idet de ikke ville forstå at begrænse sig.

Og det er jo en kendsgerning!

For kendetegnende den kristne verden er jo den stigende grådighed, som vi allerede ved vil forrykke naturens balancer. Og det med alvorlige konsekvenser til følge.

For foruden den vejledende Gud, da vil de kristne forledes til at tro sig selv guddommelige. Hvorfor de vil se alt, de gør, som noget guddommeligt.

Således er bilerne blevet hellige, mens elefanterne og hvalerne dør.

Allah er derfor ikke i krig mod den kristne Gud. Han kommer derimod den misfortolkede kristne Gud til undsætning. For det guddommelige kan se, at udviklingen ellers vil gå ad helvede til.

Derfor tilbyder Allah sin hær for konsekvent at nedkæmpe de, der tror sig selv guddommelige. De, der i kynisme og grådighed lader hån om det hele guddommelige skaberværk… Helheden, naturligheden og menneskeheden.

Den religion, der ikke kan skabe respekt om sig selv, kan heller ikke skabe respekt for Gud, og er derfor ikke at betragte som en religion. Konvertere derfor til islam, og få Gud som medspiller, og ikke som nu, en meget straffende modspiller.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar